Dit is de uitslag van de taartenbakwedstrijd op zaterdag 3 augustus 2019:
Dit zijn de meesters van dit jaar, we zijn trots op deze dames en feliciteren hen van harte 👌
1: Francien Boeve met haar taart Ticket to the tropics.De jury was onder de indruk van al haar technieken. Gave presentatie mooi met ananas. Spannende keuzes qua smaken, goed uitgepakt en superlekkere kletskoppen. Prijs: een KitchenAid staafmixer met accessoires.
2: Annie Pol met haar Klassieke Franse appeltaart. Volgens de jury: prachtige presentatie, geweldige roosjes EN lekker met vanille. Mooi en 3 soorten van appelbereidingen. Prijs: 3 bakboeken van Rutger Bakt
3: Ieneke Draaijers met haar taart Peanuts. Jury: mooi klassieke taart, structuur perfect. Heel lekkere worteltaart en mooie combinatie van de roomkaas met de smaak van de cake. Prijs: een driedelige composiet bakvormseet van de leukste kookwinkel van Emmen, La Colino
4: Farimah Pouyandeh met haar Mango cheesecake. Heel strak gemaakt. Geinig effect van de zijkant. Goede verhouding met gelatine. Prijs: een Princess ijsmachine van Baktotaal Bouwhuis

De taartpunten werden verkocht voor het goede doel: Stichting de Opkikker die daarmee gezinnen met een ernstig ziek kind een fijne dag bezorgen. Dit leverde bijna 500 EUR op.

De winnende recepten vind je hier >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *