Festival Zoet 16-18 september 2022 

Festival Zoet vond altijd plaats begin augustus in Sleen. Vanwege corona is het evenement in 2020 en 2021 niet doorgegaan.

Lekkerbekken, kookgekken, taartenbakkers, smulpapen, jammakers, fruittelers opgelet! Zet vrijdag 16 t/m zondag 18 september in je agenda want dan vindt het Festival der Zoete Verleidingen plaats.

Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen op Festival Zoet. Er zijn leuke workshops en ook is er (kinder)theater en muziek om van te genieten.

Met de Festival Zoet taartenbakwedstrijd wordt geld ingezameld voor een goed doel. Bij deze wedstrijd gaat het vooral om de smaak en een deskundige jury zal de taarten beoordelen.

Kortom: alles draait om ZOET bij  meer dan 90 zorgvuldig geselecteerde stands bieden de allerlekkerste taarten, bakbenodigdheden, prachtige serviezen, tafellinnen, kookboeken, vers fruit, meel van de molen, ambachtelijk gemaakte jams, honingdelicatessen, bijzondere koffie- en theesoorten, fruitbomen, eetbare bloemen en bijzondere drankjes. Maar ook tal van demonstraties, workshops en optredens. Houd de website in de gaten voor informatie over deelnemers, workshops en meer. Of LIKE onze Facebookpagina!

De hele entourage, de tafels met lekkernijen, alle activiteiten… daar bak je een heerlijk dagje uit van.

festival, zoet
De winnaar van Heel Holland Bakt 2013, Rutger van den Broek, is ook aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *