foodstyling foodfotografie workshop
© Anoeska Vermeij

Foodfotografie & Foodstyling

Nieuwe workshop op Festival Zoet 2022!

Leer je baksels mooi fotograferen in de workshop Foodfotografie & Styling door fotograaf Anoeska Vermeij! Of je nou met je telefoon fotografeert of met een fancy camera, in deze workshop leer je de tips en tricks ‘uit het vak’ om de mooiste foto’s te maken van je taarten en gebak zodat jij straks kunt shinen met je producten op social media als Facebook of Instagram.

We gaan ons vooral bezighouden met dingen als:

Na een korte introductie en uitleg ga je zelf aan de slag met je camera en kun je gebruik maken van de aanwezige props, producten en ingrediënten. Natuurlijk mag je ook je eigen gebakken taart/gebak meenemen om te fotograferen.

Deze workshop is toegankelijk voor elk niveau voor wat betreft fotografie, of je nou al lang fotografeert of net begint. De nadruk ligt op het creëren van een mooi beeld d.m.v. licht, compositie en styling.

Aan het eind van de workshop ontvang je een leuk gidsje met tips & tricks voor foodfotografie.

Kosten: € 28,50  p.p. inclusief gidsje met tips & tricks voor foodfotografie
Duur: circa 1,5 uur.

Neem in ieder geval je camera of telefoon mee.

Inschrijven voor deze workshop is mogelijk gelijktijdig met het bestellen van je e-tickets >>

Vrijdag 16 september, aanvang 10.30 (nog 2 pl.) en 14.00 uur (nog 2 pl.)
Zaterdag 17 september, aanvang 10.30 (VOL) en 14.15 uur (VOL)
Zondag 18 september, aanvang 10.30 (VOL) en 14.00 uur (VOL)

2 reacties

 1. Hi, kan je als je meedoet met de taartenbakwedstrijd ook deelnemen aan een cursus?
  En zo ja, hoe schrijf je je hier dan voor in?

  Alvast bedankt.

  1. als je meedoet met de taartenbakwedstrijd dan ben je daar ’s ochtends mee bezet.
   De prijsuitreiking is om 14.00 uur en de foodfotografieworkshop begint op zaterdag om 14.15 uur.

   Je kunt je inschrijving via de link “tickets” (roze knop bovenaan site). Je hoeft dan geen entreeticket te bestellen want als deelnemer aan de taartenbakwedstrijd heb je gratis toegang voor 1 persoon. Vink aan dat je op zaterdag komt en dan verschijnen alle workshops van de zaterdag in beeld en dan kies je je workshop en onderaan het scherm kun je betalen via ideal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *