karamel maken workshop

De lekkerste karamel die je ooit gemaakt hebt….maak je zelf op het Festival der Zoete Verleidingen, onder leiding van Constan Heestermans, eigenaar van CaramelZ. Check zijn website www.caramelz.nl! Hij maakt CaramelZ au Beurre salé: gezouten, stevige, romige karamel, gemaakt met volle boerenroom. Maar ook karamel met bijvoorbeeld chocola, balsamico, lavendel, chili, liqor43, gember, limoncello, whiskey en tonkabonen.

In de workshop maak je 1-2 pannetjes karamel in verschillende smaken. Dit vul je in potten af en mag je mee naar huis nemen. Ook proef je verrassende hapjes waar karamel in verwerkt is. Thuis ga je natuurlijk nog veel meer met de karamel doen, want het kookboek ‘Koken met Karamel’ is bij de workshop inbegrepen.

Kosten: € 44,50 p.p. inclusief kookboek en 2 potten karamel.
Duur: circa 50 min.

Aanmelden voor de workshop caramel maken: via het e-ticketbestelformulier >>

karamel maken workshop
Karamel maken – workshop Festival Zoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *