thee proeverijLaat je meenemen in de wereld van thee! Thee betekent genieten van warmte en gezelligheid. Thee is na water de meest gedronken drank ter wereld. Thee is veel meer dan wat water en blaadjes in een theepot. Maak tijd voor thee en proef verschillende soorten pure thee uit verschillende landen.

Deze workshop wordt gegeven door theesommelier Monica Leunge van Thee&Meer. Ze is afgestudeerd aan de International Tea & Coffee Academy en heeft haar kennis nog verder verdiept tijdens een studiereis naar Japan.

Je krijgt verschillende zetmethodes zien zoals een Gaiwan en Yixing potje, dit wordt vaak bij een Gong Fu Cha theeceremonie gebruikt. Je gaat zelf verschillende soorten thee zetten, o.a. met de Magic Tea Maker.

Monica legt uit welke theesoorten er zijn en waardoor deze in smaak verschillen. Door de verschillende soorten thee te proeven ervaar je het verschil in smaak en ontdek je wat jij het lekkerste vindt. Je sluit af met een exclusieve jasmijnthee in combinatie met kaas, heel verrassend.

Kosten: € 17,50 per persoon.
Max. 8 personen.
Duur 60 à 75 minuten.
Vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2022.

Vanaf 1 mei kun je inschrijven voor deze thee workshop & proeverij “Theebeleving” (via tickets bestellen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *