Op woensdag 3 oktober om 15.00 uur was er bij de Sleenerhoeve in Sleen een gedenkwaardig moment. Marjolein Kleine droeg letterlijk het stokje van het gastvrouwschap van het Festival der Zoete Verleidingen over aan Ina en Jan Zwiers van de Sleenerhoeve. De Sleenerhoeve is gevestigd aan de Brink 20, tegenover het voormalig gemeentehuis. Natuurlijk werd daarna taart gegeten, een door Marjolein gemaakte pompoentaart naar eigen recept.

Het Festival der Zoete Verleidingen was van 2012 t/m 2018 in de voormalige theetuin van Marjolein Kleine en haar man Arnoud Vos. Omdat zij de boerderij onlangs hebben verkocht is Anneke Boekee, de organisator van het festival, op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Er zijn in augustus en september vele plekken bezocht. Er was een lange wensenlijst. Maar uiteindelijk bleek de perfecte plek zich gewoon in Sleen te bevinden. Aan de Brink tegenover het voormalig gemeentehuis. Het woonhuis van Ina en Jan Zwiers, een authentieke Drentse hoeve, de kapschuur, een sfeervol gastenverblijf, de verzorgde tuin met grote en kleine bomen die voor schaduw zorgen maar bovenal het enthousiasme van Ina en Jan Zwiers hebben de doorslag gegeven.

De voorbereidingen voor de 8e editie van het Festival der Zoete Verleidingen kunnen beginnen. De datum staat vast: vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus 2019 is de Sleenerhoeve de place-to-be voor smulpapen en zoetekauwen.

Zie ook: https://www.coevordenhuisaanhuis.nl/nieuws/regio/553951/festival-der-zoete-verleidingen-blijft-in-sleen.html

festival zoet nieuwe locatie
Marjolein Kleine droeg het stokje van het gastvrouwschap – in de vorm van een garde – over aan Ina Zwiers.

festival zoet nieuwe locatie

festival zoet nieuwe locatie

festival zoet nieuwe locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *