“Nu lekker uitrusten”, zeggen mensen vaak de dag na een evenement. Nou, dat klopt niet helemaal. De stress is weg, dat wel, maar er moet nog heel veel gebeuren na afloop. Wat exact, daar zal ik je niet mee vermoeien. Maar na twee weken is de rust eindelijk weergekeerd. Alleen moet ik nog een ordner vol facturen en bonnetjes in een boekhoudpakket invoeren, pfff, dat stel ik altijd zo lang mogelijk uit.

En nu ….. begint de zoektocht naar een nieuwe locatie. Want, wie het gemist heeft: de plek waar het zeven jaar gehouden is – de boerderij van Brownies per Post – is verkocht.

Vorige week heb ik alle reacties die via allerlei kanalen zijn binnengekomen (mail, reacties op bericht in site, facebook, messenger) ingevoerd in een excel. Na dubbelingen en locaties waar ik zelf echt niets voor voel zijn er 60 gegadigden. Overal vandaan maar het merendeel uit Drenthe, Groningen en Overijssel. Ook veel uit Gelderland en een paar uit Noord- en Zuid-Holland, Friesland, Utrecht en Brabant.

Er waren ook veel suggesties van mensen die zeiden “ik weet wel een mooie/geschikte plek”, die laat ik eerst even links liggen. Locatie-eigenaren die zelf contact op hebben genomen, daar ben ik met name in geïnteresseerd.

Daarvan heb ik er in eerste instanties 16 geselecteerd en die hebben een uitgebreide mail gehad met een vragenlijst. Deze mail dient ook als waarschuwing “weet waar je aan begint, we zijn al een week tevoren met een ploeg mensen bezig op je terrein met de voorbereidingen, er rijden auto’s je tuin in, je gras wordt platgetrapt door duizenden voetstappen”.

Inmiddels zijn er 7 vragenlijsten ingevuld. Op basis daarvan is er al 1 afvaller: geen parkeergelegenheid. Er zijn ook reacties van “kom eerst eens kijken”. Maar sorry hoor, als je niet eens de moeite wilt nemen om de vragenlijst in te vullen, dan kijk ik eerst verder. Ook mensen waar je niets van hoort, misschien geschrokken van de mail, of .. het is vakantietijd …. Het kan nog, ze hebben tot 25 augustus de tijd.

En nu heb ik morgen 4 afspraken. Spannend! Wordt vervolgd ….
Ik streef ernaar om in september een definitieve keuze te maken!

festivalzoet 2018
festival zoet 2018

Het zijn toch met name de standhouders die hun stands zo gezellig maken en daarmee voor het fijne sfeertje zorgen waar het Festival der Zoete Verleidingen bekend om staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *