Wortel-pecan taart met frisse citroentopping – Ingrid Kaspers
Recipe Type: Taart
Author:
Dit recept wordt al jaren in de familie gebruikt.
Ingredients
- -Bloem
- -Kaneel
- -Bakpoeder
- -Zout
- -Witte basterdsuiker
- -Eieren
- -Olie
- -Wortels
- -Pecan noten
- -Roomkaas
- -Boter
- -Vanillesuiker
- -Poedersuiker
- -Citroenrasp
Instructions
- Alle droge ingrediënten goed mengen.
- Eieren en olie toevoegen, goed mengen.
- Wortels raspen, noten grof hakken, toevoegen en nog kort doorroeren.
- In de taartvorm schenken en bakken.
- Ondertussen citroencréme maken.
- Roomkaas, boter, poedersuiker, Vanillesuiker en citroenrasp voorzichtig mengen.
- Zodra de taart afgekoeld is insmeren met citroenmengsel en afdecoreren.
3.2.2802
Wat jammer dat de hoeveelheden van de ingrediënten er niet bij staan! Op het plaatje ziet hij er zó lekker uit, maar nu kan ik hem niet maken.
Niemand kan nu natuurlijk iets met dit recept omdat de hoeveelheden er niet bij vermeld staan.
Kan het kloppen dat er geen hoeveelheden bij deze taart staan vermeld ?
ja vervelend. We zullen voortaan alleen maar recepten plaatsen die compleet zijn.