Deelnemen aan het Festival der Zoete Verleidingen?

Heb jij producten te koop die helemaal passen in deze zoete omgeving, wil je een workshop geven of doe je iets met fruit, taart en zoet? Of verkoop je serviezen, ben je creatief met serviesgoed, of maak je tafelkleden? Zijn jams en sappen jouw ding, misschien eetbare bloemen? Dan is het Festival der Zoete Verleidingen echt iets voor jou!
Festival Zoet is meer dan alleen taart: er is een breed en gevarieerd aanbod van originele, kunstzinnige, pure en ambachtelijke producten. Er is plaats voor circa 90 stands.

Elk jaar worden een aantal “vaste” standhouders vervangen door nieuwe en originele stands, zodat het festival elk jaar verrassend is.  Je kunt deelnemen met een stand, een workshop of (bak)demonstratie geven of op een andere manier met ons samenwerken.

Deelnemen?
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen:  vul dan het interesseformulier in via deze link >>

Als wij de indruk hebben dat je productaanbod past bij het thema en de sfeer die we voor ogen hebben, dan ontvang je een uitnodiging om in te schrijven.

Niet deelnemen, maar toch de doelgroep bereiken?

Richt jij je met jouw bedrijf op taartenbakkers en liefhebbers van zoet? Wil je niet deelnemen, maar zou je wel de doelgroep willen bereiken? Misschien wil je je bedrijf onder de aandacht brengen via een goody in onze VIP-tas? Of wil je aandacht op onze site, in onze nieuwsbrief (> 6.000 abonnees) of op onze social media (> 9.000 fans) ? Wij horen graag van je!

Het Festival der Zoete Verleidingen wordt sinds 2012 georganiseerd door Anneke Boekee van B-Event.
www.b-event.nl

Contactgegevens
E: info@annekeboekee.nl
M: 06 403 23 163

taartenbakwedstrijd