Wortel-pecan taart met frisse citroentopping – Ingrid Kaspers
Recipe Type: Taart
Author: Ingrid Kaspers
Dit recept wordt al jaren in de familie gebruikt.
Ingredients
  • -Bloem
  • -Kaneel
  • -Bakpoeder
  • -Zout
  • -Witte basterdsuiker
  • -Eieren
  • -Olie
  • -Wortels
  • -Pecan noten
  • -Roomkaas
  • -Boter
  • -Vanillesuiker
  • -Poedersuiker
  • -Citroenrasp
Instructions
  1. Alle droge ingrediënten goed mengen.
  2. Eieren en olie toevoegen, goed mengen.
  3. Wortels raspen, noten grof hakken, toevoegen en nog kort doorroeren.
  4. In de taartvorm schenken en bakken.
  5. Ondertussen citroencréme maken.
  6. Roomkaas, boter, poedersuiker, Vanillesuiker en citroenrasp voorzichtig mengen.
  7. Zodra de taart afgekoeld is insmeren met citroenmengsel en afdecoreren.
3.2.2802

 

4 reacties

  1. Wat jammer dat de hoeveelheden van de ingrediënten er niet bij staan! Op het plaatje ziet hij er zó lekker uit, maar nu kan ik hem niet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *