♥ Dubbel Drents Desembrood bakken

Bakker Patrick Harms van Harms Heerlijck zit al bijna 35 jaar in het bakkersvak. Zes jaar geleden initieerde hij het Drents graanproject. Boeren in de provincie Drenthe gingen op een milieuvriendelijke manier spelt, rogge en tarwe verbouwen. De molenaar in Kropswolde maalt hiervan diverse melen. Graan uit de regio waarvan lokale bakkers de lekkerste broden bakken, bekend onder de naam Dubbel Drents. Patrick Harms heeft een duidelijke visie op brood en wil jou in zijn workshop op Festival Zoet kennis laten maken met brood in zijn puurste vorm.
In deze workshop ga je van lokale granen verschillende broden bakken, zoals een ciabatta, een gevuld stokbroodje en kaasbrood met mosterd. Je leert hoe je desem maakt en onderhoudt. De door jou gebakken broden én recepten neem ja aan het eind van de dag mee naar huis.
Overigens: Bakker Patrick Harms bakt zijn brood alleen op bestelling op vrijdag. Dus wil jij dit pure, ambachtelijke brood graag in huis hebben, bestel dan donderdags voor 16.00 uur, dan kun je je bestelling op vrijdagmiddag ophalen in Tynaarlo. Zie https://www.harmsheerlijck.nl/brood
En de workshop op Festival Zoet is op zaterdag 8 augustus.
Prijs: € 32,50 per persoon inclusief 3 broden en recepten.
Geef een antwoord