Cheesecake fris en fruitig – Inge Engel
Recipe Type: Taart
Author: Inge Engel
Bodem naar eigen recept. Cheesecake vulling basis gebaseerd op allerhande, met eigen toevoegingen en weglatingen.
Ingredients
  • Bodem:
  • – Bloem
  • – Suiker
  • – Boter
  • – Walnoten
  • – Pure chocolade
  • Cheesecake vulling:
  • – 600 gram roomkaas
  • – 200 gram suiker
  • – 1 vanillestokje
  • – 100 gram witte chocolade klein gehakt
  • – 3 eieren
  • – 1 limoen
  • – Aardbeien klein gesneden
  • – 1 blik peren
Instructions
  1. Bodem:
  2. + Pure chocolade en walnoten grofhakken.
  3. + Alle ingrediënten incl chocolade en walnoten met elkaar knepen tot een samenhangend deeg.
  4. + Bodem in springvorm drukken deze zo’n 10 -15 min afbakken.
  5. Cheesecake vulling:
  6. + Roomkaas met suiker verwarmen.
  7. + Perensap laten inkoken.
  8. + Meng de vanille uit het stokje door de perensap.
  9. + Meng perensap chocolade door de verwarmde roomkaas met suiker.
  10. + Meng de ingrediënten, totdat alles goed gemengd is.
  11. + Haal het mengsel van het vuur voeg de eieren toe.
  12. + Voeg de klein gesneden aardbeien en de gerapte limoenschil toe aan het mengsel.
  13. + Stort dit in de springvorm waar de afgebakken bodem in zit.
  14. + Bak de taart in een uurtje gaar op 160 graden.
  15. De taart wordt afgemaakt met huisgemaakte jam.
3.2.2802

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *